Nieuwsbericht: Overlijden van Willem Alta te Zaandam op 3 augustus jl
(Categorie: Misc)
Geplaatst door webmaster
woensdag 07 augustus 2013 - 22:30:54

Jubbega, 6 augustus 2013

Vandaag bereikte mij het bericht van het overlijden van Willem Alta te Zaandam op 3 augustus jl.
Behalve Wim en zijn echtgenote Cock hebben wij op vele Altadagen genoten van de trouwe aanwezigheid van de Band of Brothers, want ook de broeders en hun echtgenotes waren meestal present.

Derhalve bewaren wij goede herinneringen aan deze familieleden, hoewel wij al van de meesten inmiddels afscheid hebben moeten nemen.

Er was dus een duidelijke band tussen deze Alta broeders en zij hebben steeds temidden van de andere deelnemende Alta’s op zulke dagen een duidelijk familiaal stempel op deze gezellige bijeenkomsten gedrukt.

Door gebrek aan belangstelling bij de huidige generatie is er een einde gekomen aan deze Altadagen, maar de vereniging ALTA gaat voort en wellicht zullen t.z.t. Alta’s opstaan om de draad weer eens op te pakken.

In ieder geval kunnen wij vaststellen, dat in de tijd toen de trouwe Band of Brothers onze bijeenkomsten bezielden, dit zonder meer bijdroeg aan onze verbondenheid.

Spijtig dat er nu weinig van overgebleven lijkt te zijn.

Rest mij om dochters Marjolein en Ingeborg en hun echtgenoten en verdere afstammelingen sterkte toe te wensen met het verwerken van het verlies van de onvergetelijke papa, opa en opapa.

In de zekerheid dat de herinnering aan beide ouders jullie tot troost zal mogen strekken, verblijf ik met gevoelens van medeleven,

J.J.AltaDit nieuwsbericht is van The Alta family website
( http://altafamilie.nl/news.php?extend.4 )